Wed, October 13, 2010
Lifestyle > Society

Room with too much of a view

2010-10-13 06:40:31 GMT2010-10-13 14:40:31 (Beijing Time)  Global Times

Pictured is a public toilet on the first floor of the C1 building in a shopping mall of Jiefang Street in Hankou, Hubei Province that inexplicably was recently built with floor-to-ceiling windows that allow both users and passersby a complete look at one another. (Chutian Metropolis Daily)

Pictured is a public toilet on the first floor of the C1 building in a shopping mall of Jiefang Street in Hankou, Hubei Province that inexplicably was recently built with floor-to-ceiling windows that allow both users and passersby a complete look at one another.

A shopping mall employee said he was aware of the problem but "does not have time to deal with it." The head of the property management office said he would tell the construction company to change the design, but offered no further specifics, only that the toilet has been in use for about 10 days.

Add Your Comments:

Your Name:
Your Country:
Comment:
(English Only)
 
Please read our Terms of Service. Messages that harass, abuse or threaten others; have obscene or otherwise objectionable content; have spam, commercial or advertising content or links may be removed.

SPECIAL COVERAGE

MOST VIEWED

LATEST VIDEO

PICTURE GALLERY